Cap Aurora – Mera Onix

Cap Aurora

Destinația ta de vacanță

CU TOT CONFORTUL INCLUS

Ochelarii de soare și crema de plajă trebuie să te însoțească în vacanța All Inclusive de la Mera Onix; aici, razele soarelui strălucesc mai puternic, căci se reflectă în piscina Infinity! Starea de bine este nemărginită – mai cu seamă în apartamentele Mera Onix, unde admiri orizontul din jacuzzi-ul de pe terasa privată.

 

Cei mici se distrează și mai tare, în piscinele dedicate sau la clubul cu animatori și jocuri de dimineața până seara, dar și la orele mesei, unde se bucură, la fel ca cei mari, de propriul meniu All Inclusive.

 

Hotelul Mera Onix a fost inaugurat în vara anului 2018, iar de atunci vacanța în familie s-a transformat într-o experiență deosebită pe litoralul românesc!

 

Răsfățul All Inclusive

 

Am dezvoltat pentru turiștii care iubesc litoralul românesc un concept All Inclusive, pentru că Mera Onix nu este doar un hotel, ci un îndrăgit loc de vacanță pentru toată familia.

Piscina Infinity cu hidromasaj, piscina pentru copii cu apă încălzită și zona de tobogane sunt locurile extrem de atractive pentru turiștii noștri, iar restaurantul cu bufet all inclusive delicios – inclusiv un bufet separat cu hrană sănătoasă pentru copii – te încântă cu cele mai gustoase preparate, inspirate din meniul tradițional românesc dar și cel internațional.

Astfel, bucuria și relaxarea se împletesc armonios pentru crearea celor mai reușite experiențe pe litoralul românesc.

Restaurant Mera Onix

ATMOSFERĂ PE TOATE GUSTURILE

Cu priveliștea mării pe fundal și o terasă mereu antrenantă. Cu decoruri luminoase și accente marine. Mereu încăpător, întotdeauna primitor – pentru toată familia, pentru prietenii de familie, pentru părinți și pentru copii. La Mera Onix din Cap Aurora orice masă este un răsfăț înzecit, în timp ce ai plaja la picioare. În plus, pe terasa panoramică cu piscine și muzică live peisajul se asortează la vacanța ta și are tot ce-ți poți dori.

 

Extra-special: dispenser cu soluție dezinfectantă și scaune pentru copii, pentru că ținem la siguranța și confortul oaspeților noștri.

Alte Hoteluri Asemanatoare

Baile Herculane

Hotel Afrodita Resort & SPA

Afrodita Resort&SPA se află la poalele Munților Domogled, în centrul stațiunii Băile Herculane, zonă renumită pentru apele sale minerale. Cele 2 restaurante oferă preparate românești tradiționale și ...

Viziteaza Hotel

Baile Felix

Hotel President Business

Cea mai noua facilitate de cazare din Complexul President este Hotel President Business**. Fiind lipit de corpurile Standard si Superior ale Hotelului President, cladirea hotelului include la parter Restaurantu ...

Viziteaza Hotel

Dacii Liberi Resort & SPAC

Daca va ganditi la istoria Maramuresului, va puteti imagina un loc în care traditia este inca vie in cel mai simplu mod de viata, dar vrem sa va ducem imaginatia la un alt nivel, intr-un loc unde stramosii nos ...

Viziteaza Hotel