Hotel Relax

SOVATA

Una dintre cele mai frumoase panorame din Sovata

 

Hotelul Relax este situat în Sovata Băi, amplasată într-un peisaj montan deosebit cu o panoramă de neuitat, la numai 5-10 minute de Lacul Ursu, cel mai cunoscut lac heliotermal în Europa.

 

Acest hotel a fost creat cu un design deosebit care îmbină plăcut stilul clasic cu cel rustic tip bavarez și dispune de 22 de camere, restaurant, bar, parcare și o gamă variată de programe opționale, având o capacitate de 50 de locuri.

 

Hotel Relax este deschis în tot timpul anului, situat intr-o zonă liniștită a stațiunii, oferind servicii de cazare, masă și programe și este perfect pentru întâlniri de familii sau de firme.

 

Datorită condițiilor de comfort și calitate, la prețuri accesibile de care dispune hotelul, timpul petrecut la noi va fi o amintire de neuitat.

 

Descoperiti/redescoperiți experiența unică a ospitalitătii și atmosfera familială la Hotel Relax***.

Vă recomandăm Zona Relax, din curtea hotelului cu posibilitate de relaxare într-un hamac, șezlong sau foișor savurând aerul curat, departe de oameni și zgomotul orașului.

 

SERVICII

Calitate, stil și comfort! Vă veți bucura din plin de ele dacă vizitați Hotelul Relax din Sovata.

Cazare
Restaurant
SPA
Activitati
Oferte

Alte Hoteluri Asemanatoare

Dacii Liberi Resort & SPAC

Daca va ganditi la istoria Maramuresului, va puteti imagina un loc în care traditia este inca vie in cel mai simplu mod de viata, dar vrem sa va ducem imaginatia la un alt nivel, intr-un loc unde stramosii nos ...

Viziteaza Hotel

Cap Aurora

Cap Aurora – Mera Onix

Ochelarii de soare și crema de plajă trebuie să te însoțească în vacanța All Inclusive de la Mera Onix; aici, razele soarelui strălucesc mai puternic, căci se reflectă în piscina Infinity! Starea de ...

Viziteaza Hotel

Eforie Nord

Eforie Nord – Hotel Europa

Evadează la mare - și bucură-te de o destinație deopotrivă relaxantă dar și revigorantă. Aflat la malul Mării Negre în stațiunea Eforie Nord, premiatul Ana Hotels Europa întâmpină oaspeții cu gra ...

Viziteaza Hotel