Miron Tanase Andreea

Specialitate:
Marketing
Experienta:

13 Ani in formare profesionala

Email:
contact@formav.ro
Telefon:
0753337066

„Suntem capodopera existentei noastre; fiecare este un Michelangelo al propriei vieti si acel David pe care sculptam suntem noi insine” Joe Vitalie

Doar prin invatarea continua, la orice varsta, ne mentinem mintea tanara si sufletul vesel. Caci fara invatatura omul este ca pamantul fara udatura.

Am 13 ani de experienta in formarea profesionala, organizand peste 200 de programe, insumand un numar de aproximativ 5000 de persoane cursate. In acesti ani am legat prietenii si am cunoscut oameni de care ma leaga amintiri frumoase.

Sunt descrisa de persoanele ce m-au cunoscut prin intermediul programelor de formare profesionala ca fiind ” Profi”, serioasa si am un tic verbal „Sigur, rezolvam!”.

In timpul liber ma implic cu multa daruire in proiecte sociale diverse, de la colectare si distribuire de alimente, jucarii si haine, donatii pentru copii cu autism pana la a gati pentru petreceri ale copiilor cu dizbilitati. Imi place sa discut cu cei aflati in dificultate pentru ca uneori o vorba buna oferita cu respect si compasiune le poate schimba viata.

Astept cu nerabdare sa ma revad cu amicii vechi si sa leg prietenii noi la cursurile nostre.

Marketing100%
Social Media100%
Comunicare100%
Proiecte sociale100%