Cine Suntem?

ForMAV Expert este o companie privata specializata in furnizarea de servicii complete de instruire prin organizarea de cursuri / seminarii/ sesiuni de training pentru sectorul public si privat.

Miron Tanase Vlad

Administrator

Cozma Mihaela

Manager Proiect

Ce Facem?

Ne pregatim temeinic pentru fiecare program in parte, in scopul oferirii de competente profesionale in domenii variate precum: fiscalitate, management, resurse umane, achizitii publice, audit, accesare fonduri, comunicare, dezvoltare personala, limbi straine.
Toate programele noastre sunt oferite atat online prin accesarea link-urilor de participare cat si locatii atent selectionate.

Ne putem deplasa la sediul insitutiilor interesate pentru desfasurarea programelor de formare profesionala adaptate la nevoile de instruire ale personalului.

Venim si in intampinarea celor mici dar si celor mari prin cursuri online de limbi straine – Engleza, Franceza, Germana. Cursurile sunt adaptate in functie de varsta si nivelul lingvistic al fiecarui participant. Lansam cursuri business de limbi straine destinate antreprenorilor si persoanelor ce doresc sa isi dezvolte abilitatile de comunicare.

Fie ca sunteti la inceput de drum, sau doriti sa va consolidati cariera, noi venim in sprijinul dumneavoastra, oferindu-va pe langa cursuri interactive, practice si consultanta gratuita de specialitate

 

 

https://formav.ro/wp-content/uploads/2020/07/map.svghttps://formav.ro/wp-content/uploads/2020/07/map-layer.svg

Locatii

Tinand cont de contextul global al pandemiei, venim cu locatii atent selectionate. Unitatile de cazare alese au implementate toate masurile de protectie si siguranta, pastrandu-si serviciile turistice la un nivel ridicat de calitate.

13ani

Experienta

8

Programe Speciale

1377

Absolventi

54

Locatii In Tara

Începeți astăzi pentru obținerea certificării online

Poți fi propria ta vedetă cu ajutorul nostru!