Campanii Donatie

„Bunatatea este o limba pe care surdul o poate auzi si orbul o poate vedea” Mark Twain

 

De-a lungul anilor am incercat sa daruim pe langa zambete si cuvinte frumoase si haine, alimente si bani celor aflati pe muchie de cutit. In 2014 am inceput sa ne luam in serios rolul social. Nu putem trece indiferenti pe langa cei mai putini norocosi. Am reusit impreuna cu prieteni, cunostinte sau oameni cu inima mare sa ajutam peste 25 de familii cu haine, alimente, recompense si materiale didactice-jucarii.

Din decembrie 2017 casa nostra a devenit „centru de colectare si distribuire”. Am reusit sa strangem si sa donam catre 4 familii cu copii cu autism. Au fost multe hainute, papuci, jucarii si materiale didactice atat de necesare pentru recuperarea copiilor. Familii extrem de implicate in recuperarea copiilor lor. Oameni cuminti si modesti ce s-au bucurat ca au primit un mic ajutor. In colaborare cu Asociatia Rafael vs Autism vom incerca an de an sa ne implicam in tot mai multe proiecte sociale, pentru ca nimic nu iti umple sufletul cu mai multa caldura si bucurie decat atunci cand daruiesti.

Am învătat că un om n-are dreptul să-l privească pe un altul de sus decât atunci când trebuie să se aplece pentru a-l ajuta să se ridice